Filtro xeral
Só coincidencias exactas
Buscar no título
Buscar no contido
Buscar no extracto

Inicio » Aberto o prazo de inscrición ó curso do Espazo Municipal Ecolóxico «CURSO DE BEBIDAS FERMENTADAS NATURAIS»

CURSO DE BEBIDAS FERMENTADAS NATURAIS

Este curso ten como obxectivo coñecer e aprender os principios da fermentación, o uso de fermentos salvaxes e a preparación de refrescos botánicos únicos. Unha experiencia práctica, saudable e deliciosa que espertará os teus sentidos e a túa creatividade.

Dirixido: Afeccionados a cociña. Nivel INICIACIÓN

O equipo formativo: Soledad Saburido

Contidos do temario:

I. Introdución á fermentación: historia, tipos de fermentación, exemplos,
anécdotas.
II. Materiais e datos importantes.
III. A fermentación alcohólica.
IV. Os fermentos salvaxes, cultivos nai de flores e froitas.
V. A nai de xenxibre ou Ginger Bug, iniciador versátil para elaborar refrescos
caseiros.
VI. Elaboración de refrescos botánicos e frutais.
VII. Degustación

 

Duración: 5 Horas

Datas e horarios: 

  • Sábado 29 de novembro de 09:30 a 14:30 h

Lugar:

Custe:

  • 25 € (inscrición) para os empadroados en Arteixo, clientes de SUMARTE e asimilados.
  • 35 € (Inscrición Xeral) 

 

Ao remate do curso cada participante levará as súas elaboracións.

 

Inscrición: Pinchar na seguinte LIGAZÓN.

15 prazas por orde de inscrición tendo prioridade os empadroados no concello de Arteixo e os clientes de Sumarte (Servicio Municipal de Augas e bici/rteixo).

As solicitudes que queden sen praza asignada, serán convocadas para a próxima edición de este curso.

 

 

MÁIS INFORMACIÓN: (De luns a venres de 8:00 a 15:00 h)

Oficina Sumarte: +34 981 65 90 90 – 900 830 888

Espazo Municipal Ecolóxico: +34 604 01 29 30

WhatsApp Sumarte: +34 698 193 000

E-mail: cursoseme@sumarte.gal

Ir al contenido