CURSO PREPARACIÓN ABONO ORGÁNICO TIPO BOCASHI
Este curso ten como obxectivo coñecer e elaborar abonos orgánicos fermentados que en Xapón son coñecidos como Bocashi.
Dirixido: Afeccionados a horta e xardiñería. Nivel INICIACIÓN
O equipo formativo: Javier Cotelo
Contidos do temario:
I. Definición e aspectos xerais de un abono fermentado.
II. Ingredientes e as súas principais aportes.
III. Ferramentas e tempo de elaboración.
IV. Preparación e almacenamento.
V. Usos e dosificacións.
Duración: 4 Horas
Datas e horarios:
-
Venres 12 de setembro de 16:00 a 20:00 h
Lugar:
- Parque Municipal de Monticaño (Pastoriza).
Custe:
- 15 € Empadroados en Arteixo, clientes de SUMARTE e asimilados.
- 25 € Inscrición Xeral.
Inscrición: Pinchar na seguinte LIGAZÓN.
15 prazas por orde de inscrición tendo prioridade os empadroados no concello de Arteixo e os clientes de Sumarte (Servicio Municipal de Augas e bici/rteixo).
As solicitudes que queden sen praza asignada, serán convocadas para a próxima edición de este curso.
MÁIS INFORMACIÓN: (De luns a venres de 8:00 a 15:00 h)
Oficina Sumarte: +34 981 65 90 90 – 900 830 888
Espazo Municipal Ecolóxico: +34 604 01 29 30
WhatsApp Sumarte: +34 698 193 000
E-mail: cursoseme@sumarte.gal