Aberto o prazo de inscrición ó curso do Espazo Municipal Ecolóxico «TALLER DE FERMENTADOS VEXETAIS «
TALLER DE FERMENTADOS VEXETAIS (CHUCRUT, KIMCHIÑO E SALMOIRA) Este taller ten como obxectivo aprender a elaborar os teus fermentos vexetais para preservar os alimentos, alargar a súa vida e mellorar a nutrición. Dirixido: Afeccionados a cociña. Nivel INICIACIÓN O...
A Radio Galega visita aos nenos do campamento Sumagua25 en Monticaño (Pastoriza)
A Radio Galega visitou está mañá do 5 de Setembro do 2025 o Espazo Municipal Ecolóxico, no Monte do Monticaño en Pastoriza, onde se estaban a organizar as actividades dun dos grupos do campamento Sumagua25 organizado por Sumarte. Mostrase o momento da intervención...
Aberto o prazo de inscrición ó curso do Espazo Municipal Ecolóxico «Preparación abono orgánico tipo Bocashi»
CURSO PREPARACIÓN ABONO ORGÁNICO TIPO BOCASHI Este curso ten como obxectivo coñecer e elaborar abonos orgánicos fermentados que en Xapón son coñecidos como Bocashi. Dirixido: Afeccionados a horta e xardiñería. Nivel INICIACIÓN O equipo formativo: Javier Cotelo...